Kucorgó ÖKORGANIZÁCIÓ

Mi van, ha robban? Avagy a mikró tisztítása

Gondoltam, hogy megpróbálok írni valami humoros bejegyzést “Mit ne tegyünk a mikróba?” címmel, aztán eszembe jutott az a világot bejárt amerikai macskás-story. Onnan pedig egyenes út vezetett ehhez a videóhoz, és rájöttem, hogy ennyi bőven elég 😉

 

Kedves Zsíros László Róbert a Szertárból! Köszi a bemutatót :)! Cserébe elárulom, hogy hogyan tisztítsd ki a mikrót ezután a kísérlet (és egyéb robbantásos ételmelegítés) után:
Egy pohár vízbe tegyél fél deci ecetet (vagy egy fél citrom levét), és melegítsd 3-5 percig. Végül – miután kivetted a pohár vizet – ronggyal töröld át a mikró falára kicsapódott párát, amivel a kosz is távozik.
Jó suvickolást!
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!