Kucorgó ÖKORGANIZÁCIÓ

Plüssfigurák tisztítása

A plüssfigurák tulajdonságáról írt listámról (itt olvasható) lemaradt az egyik legfontosabb: úgy vonzzák a port, mint méhet a méz, mint vasreszeléket a mágnes, mint a fény a pillangókat, mint Limburger sajt a szúnyogokat.
Hacsak nem egy fokkal jobban.
Persze a kisebb figurák megtisztításával nincs különösebb gondban az ember. Mert hát ott a jó öreg mosógép, ami elvégzi a piszkos munkát: előbb azért célszerű őket párnahuzatba rejteni, hogy kivédjük az esetlegesen előforduló szakadáson kireppenő szivacsdarabkák eltüntetésével járó agyhalált (azaz a mosógép végtelen ideig tartó suvickolását.)
És aztán ott van még Öreg mackó, aki nagy teste lévén, valamint korából adódóan leginkább a szekrény tetején szeret ücsörögni. Fején porkorona, lábán porcsizma, kezén porkesztyű. Mit is kezdhetnék vele, hogy porkirályságától megválva ismét pusztán emlős állatként viselkedjen, azaz testét csak és kizárólag szőr (jelen esetben plüss) borítsa?

A képen Öreg mackó mint porkirály tetszeleg.  

A megoldást a kukoricakeményítőben keressük! Öreg mackót megszórjuk eme termékkel, várunk minimum 5 percet, majd kiporoljuk. Újra régi fényében ragyog!

A kezelés után szőre fényes és pormentes!
Öreg mackó a kukoricakeményítőt ajánlja. 🙂
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!