Kucorgó ÖKORGANIZÁCIÓ

Kamraajtóból rendszerező

Mielőtt rátérnék a címre, kanyarodjunk el egy picinykét arra a témára, hogy miként is készülődünk össze nyaralás előtt:
1. Összekészítem a ruhákat és egyéb, a nyaralás örömét és zavartalan leforgását segítő tárgyakat.
2. Előveszem a bőröndöket.
3. Kiveszem belőlük a csomagolópapírokat.
No és itt álljunk meg egy szóra! – szólhatnánk Grétsy Lászlónak, de ebben az esetben nem egy nyelvtani kérdést szegeznénk neki, hanem egy fogalomzavart kéne tisztáznia. Azaz hogy kerülnek a bőröndbe a csomagolópapírok? A válaszok pedig a következők lehetnének:
1. Fogalmam sincs (+ vállrándítás)
2. Olyan sok csomagolópapírt vásárolt az illető, hogy csak egy bőröndben tudta elhozni a boltból.
3. Nem volt máshol hely, kizárólag csak ebben a hatalmas kofferben.
A helyes válasz hölgyeim és uraim a hármas számú pontban leledzik! Praktikus, nem?! Itt most nincs választási lehetőség, mert egyértelműen NEM! Főként mikor többségében indulás előtt jut eszembe, hogy az ajándékot be is kéne tenni egy meglepetést leplező tasakba.

Úgyhogy következzék, hogyan is oldottam meg ezt a problémát (rögtön az elején megjegyezném, hogy az alább ismertetett tárolási módok többsége nem az én agyszüleményem, de már annyi feldolgozásban keringenek a neten, hogy az első forrást nem sikerült kiderítenem):

Íme a bőrönd csomagolópapírokkal megpakolva.
Jelzem, ez tényleg egy hatalmas koffer!
Milyen tárgyak szükségesek a rendellenesség rendbe tételéhez?

BYGEL Drótkosár IKEA BYGEL sínre akasztható, falra vagy a konyhaszekrény keretére, ajtajára erősíthető. Helytakarékos megoldás a munkalapon.RATIONELL VARIERA Műanyag zsák adagoló IKEA Ideális műanyag zacskók, WC papír vagy konyhai papírtörlők, kesztyűk, zoknik, stb. tárolására.
Egy BYGEL drótkosár, egy kamraajtó (már egy műanyag fóliaadagolóval felszerelve), és egy RATIONELL VARIERA műanyag zsák adagoló

A fent ismertetett tárgyakat, valamint egy ősi, még az elmúlt évezredből nálunk maradt drótkosarat csavarral rögzítettem az ajtónk belső oldalára. A nagyobb tasakok ledőlésének megelőzésére egy gumit feszítettem ki eléjük.

A BYGEL drótkosárról leszedtem az akasztó részt, és szintén egy nagyobb fejű csavarral rögzítettem:

Aztán azt vettem észre, hogy az a régi műanyag fóliatartó olyan kis szerencsétlen látványt nyújt a sok színes papír között, ezért valamivel fel kéne dobni.

Így esett a választásom a virágos csomagolópapírra,
amivel anno a  fürdőszobaszekrény ajtaját  is bevontam.

Kivágtam a kis virágokat, majd ragasztóval rögzítettem. 

A tartóssága miatt nem árt dekupázs ragasztóval
még egy réteget felvinni a virágos rétre 🙂

Hát most nem jobb az összhatás?

Ui.: A tekercses csomagolópapírokat dekoráció céljából vásároltam. Egyébként tasakokba szoktunk csomagolni, melyek többsége előbb-utóbb visszajut eredeti tulajdonosához. Ez sokkal környezetkímélőbb megoldás.

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!