Kucorgó ÖKORGANIZÁCIÓ

Kaptam egy díjat!

Kaptam egy díjat. Újfent. És ugyanúgy örülök ennek is, mint az összes többinek. Mert  jó érzés, ha gondolnak az emberre. És szépeket írnak róla. Köszönöm Dorka! 🙂

Szabályok:

1.Megemlítem,hogy kitől kaptam a díjat!
2.Felsorolok 4 bloggert, akinél 200-nál kevesebb a rendszeres olvasók száma!
3.Egy-egy kommentet hagyok a kiválasztott blogokon a díjazásról…!


Megfogadtam, hogy akiknek már korábban adtam tovább díjat, azok most nem kapnak. De azt nem fogadtam meg, hogy nem linkelem be őket ide és ide. 🙂

És akiknek ezt a csokor virágot szeretném tovább adni:

1. A druszámnak, aki bár német nyelvű blogot ír, a képek mindenért kárpótolnak. Gyönyörű dolgokat varr, profi fényképeket készít, és valószínűleg a garázsában van egy űrhajó is, mert a Marsról érkezett. 🙂 

2. Ildinek, aki úgy van a varrással, mint Gombóc Artúr a csokival.  Csak ebben az esetben nem ő kerekedik, hanem a varázslatosan szép portékáinak a száma.

3. Mókuskonzervnek, akinek már a nevéből is tükröződik, hogy nem egy savanyú jánykáról van itt szó. Szóval jókat derülök rajta/vele. 🙂

4. Áginak, akinek szeretem az írásait, a képeit és az ízlését. 🙂 Blog egy keszthelyi villa felújításáról. 


Köszönöm még egyszer a díjat, amely főként azért nagyszerű, mert csak a kisebb blogokat engedi népszerűsíteni a 200 olvasói limittel. Tehát előre kispajtások! 

Kaptam egy díjat!

Kaptam egy díjat Dittitől, aki szebbnél szebb dolgokat sző, varr, fon, fűz, ragaszt… Szóval arany kezei vannak (és még csodás ételeket is kreál velük). Köszönöm! 


Szabályok:

1.Megemlítem,hogy kitől kaptam a díjat!
2.Felsorolok 4 bloggert, akinél 200-nál kevesebb a rendszeres olvasók száma!
3.Egy-egy kommentet hagyok a kiválasztott blogokon a díjazásról…!


Megfogadtam, hogy akiknek már korábban adtam tovább díjat, azok most nem kapnak. De azt nem fogadtam meg, hogy nem linkelem be őket. 🙂

És akiknek ezt a csokor virágot szeretném tovább adni:

Mignonnak, akit nem lehet nem szeretni. Padlásán mindenféle alkalmatosság megtalálható, melyre egy hölgynek szüksége lehet: praktikák, receptek, csináld magad ötletek.

Adriennek, akinek csodálom a lelkesedését, ugyanis napi szinten mutat be jobbnál jobb ötleteket, és emellett még gyönyörű portékákat is varr.

Kingának, akinek a quiltelésben és foltvarrásban leledző tehetségét csak csodálni tudom. Tényleg hihetetlen, hogy mik kerülnek ki a kezei közül. 🙂

Ritának, aki hasznos tippeket ad minden olyan tevékenységet illetően, mely a konyhával mutat bárminemű kapcsolatot. Főzés, lakberendezés, rendszerezés, konyhakert, stb.  Az ételfotói pedig bámulatosan szépek!Köszönöm még egyszer a díjat, amely főként azért nagyszerű, mert csak a kisebb blogokat engedi népszerűsíteni a 200 olvasói limittel. Tehát előre kispajtások! 

Kaptam egy díjat!

Először is szeretnék bocsánatot kérni minden kedves olvasótól, hogy így eltűntem az utóbbi időben, de a nyaralási és lakásfelújítási tevékenységek kissé lefoglaltak. Legfőképp pedig Mammka, kedvenc blogos mamám elnézését kérem, akitől kaptam egy díjat pár hete, de eddig csak arra volt energiám, hogy nagyon örüljek neki. Most viszont elérkezett a pillanat, hogy továbbadjam.

A díjjal járó feladatok:
1. Mindenkinek 11 dolgot kell mondania magáról.
2. A jelölő mindegyik kérdésére válaszolni kell. 
3. 11 kérdés feltevése
4. 11 ember jelölése

11 dolog magamról:
1. Imádom a gyerekeimet, 
2. főként amikor alszanak 🙂
3. és amikor nevetnek.
4. Ezért gyakran csiklandozom őket,
5. és vicces pofákat vágok.
6. Valószínűleg én sem nőttem még fel teljesen…
7. pedig már 35 éves vagyok…
8. ebből lassan 17 éve alkotunk egy párt Ő-vel.
9. Ő nem egy szószátyár típus,
10. de ha mond valamit, akkor órákon keresztül tudok rajta nevetni.
11. Őt is nagyon szeretem!
Mammka szerencsére a 11 kérdés helyett csak ötöt tett fel (örök hála érte!)

– Miért vagy mostanában hálás?
– Nem mondom ki, mert félek, hogy elillan. (Szerintem nagyjából a 11 pontban benne van). Ja, és Mammkának, hogy kaptam ezt a díjat, és hogy csak 5 kérdést tett fel 🙂
– Szerinted mi az ember életének a célja?
– Az örök kérdés, ami évezredek óta foglalkoztatja az emberiséget, főként a filozófusokat. Szóval a választ még keresem magamban, és ha majd bölcs, hosszú szakállú apóka leszek, akkor megmondom!
– Miért kezdtél blogot írni?

– Elsősorban, hogy legyen valami, ami inspirál, hogy végre rendet tegyek Kucorgóban (lakásunkban). Másodsorban, mert az írás és fényképezés is vonzó számomra. Olvastam Csíkszentmihályi Mihály: Flow, az áramlat című művét, és az adta meg az utolsó lökést, hogy belevágjak. A blogolás is egy áramlat számomra.
– Milyen terveid vannak mostanság? 

– Közvetlen terv: levakarni a lábamról a zöld színű lazúrfestéket, ami valószínűleg hosszadalmasabb feladat lesz, mint amikor a székre felkentem. Hétvégén pedig meglátogatni az unokatestvéremet, aki hamarosan anyuka lesz! 
– Milyen ajándéknak örülnél nagyon?
– Egy tengerparti utazásnak, egy családi háznak… De örültem már nagyon 1db címeres téglának, legutóbb pedig névnapomra méteres vízszintmérőt kértem. Teljesen kiszámíthatatlan vagyok :))

Kérdéseim:
1. Miért kezdtél el blogot írni?
2. Minek örültél a mai napon a legjobban?
3. Mit vársz ettől a naptól?
4. Mit vársz ettől a héttől?
5. Mit vársz ettől a hónaptól?
6. Mit vársz ettől az évtől? (Hopsz, ezekkel a mit vársz kérdésekkel, rögtön 4 meg is volna, és még lehetne fokozni 🙂
7. Ki a kedvenc íród?
8. Melyik a kedvenc vicced?
9. Szerinted mi a barátság?
10. Mi az amit a legjobban utálsz?
11. Mi az amit a legjobban szeretsz?
Remélem lesz köztetek olyan, aki szintén örül a díjnak. Legalább egy picit :))!

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!