Kucorgó ÖKORGANIZÁCIÓ

Konyhatuning: hűtőszekrény és környéke

Figyelem! Hűtőszekrényünk teteje az anti-Bermuda-háromszög: azon dolgok, melyek Bermuda, Puerto Rico és Miami összekötéséből kirajzolódó síkidom területén eltűnnek, frizsiderünk fedelén többnyire sértetlen formában megjelennek.

Ezúttal kérném az Amerikai Egyesült Államok haditengerészetét, hogy az 1915. december 5-én eltűnt 5 darab Avenger típusú repülőgépét haladéktalanul vegye át helyhiány miatt! A 19000 tonnás hadihajóról már ne is beszéljünk!

És akkor ezek mellett még ott vannak a következő dolgok: kaspók, masnik, sündisznóvá érlelt dísztök, tönkrement kenyérsütőgép, tepsik, piknikkosár….

Ideje rendet rakni: kell egy polc!

 

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAÍme konyhánk egyik kritikus pontja. A rendetlenség felszámolásához pedig egy polcban láttam a megoldást.

 

 

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAŐ felfúrt három konzolt: kettőt a megszokott módon a jobb teherbírás, egyet pedig fejjel lefelé az esztétikum végett (így nem látszódik.)

 

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAAmikor az ember (jelen esetben én) életében elérkezik ahhoz a ponthoz, hogy polcot kell választania, akkor a következő kérdések merülhetnek fel: fehér legyen, vagy antikolt fa? Aztán hosszas mérlegelés után úgy dönt, hogy legyen 2in1, és ha lúd (jelen esetben polc), akkor legyen kövér alapon, még egy pár hatszöggel meg is spékeli. No de haladjunk sorjában.

A polcot Ő levágta a megfelelő méretre. Aztán lefestettem srégen először az egyik felét fehér (vizes bázisú) zománccal, majd a másikat antikolt páccal. A választékot maszkoló szalaggal ragasztottam le a mázolás alatt.

 

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAUtána következett a díszítés. Jelenleg a hatszögek bűvöletében élek, úgyhogy… Először kiraktam a mintát a gyerkőcök memóriakártyájából, majd átmásoltam egy öntapadós tapétára.

 

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAÉles szikével kivágtam a mintát, végül felragasztottam a polcra, és a közöket különböző színekkel kitöltöttem.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAAztán rögzítettük a polcot a konzolokhoz, és jól megpakoltam. 🙂

Egy kosár is helyet kapott a szemünknek nem kívánatos dolgok számára.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAItt pedig egy alulnézet, csak hogy a hatszögek is érvényesüljenek.  Megsúgom, ez a motívum még másutt is jelentkezni fog. 🙂

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERATudom, hogy a fehér részen jobban érvényesültek volna a színek, de számomra szebb az antikolt fán. Nem is értem, hogy a menta színből miért van kettő? 🙂

 

 

És ezennel egy újabb áthúzás következik a listáról:

 

Amennyiben tetszett a bejegyzésem, és kíváncsi vagy, hogy miként alakul konyhánk további sorsa, kérlek, csatlakozz facebook oldalamhoz is:

Kucorgó ÖKORGANIZÁCIÓ

Mindenkinek szép napot és jó alkotást kívánok!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!