Kucorgó ÖKORGANIZÁCIÓ

Szerszámok rendszerezése

Az előző bejegyzésben már részleteztem kamránk kinézetét. A zombi apokalipszis-szerű állapothoz némileg hozzájárul ama tény, hogy e helyiség több funkciót próbál lát el.  Mert ugyebár itt kapnak helyet a sorsukra várakozó élelmiszerek. Hozzájuk csatlakoznak táblaképeim készítéséhez szükséges alapanyagaim, valamint dobozok halmaza, melyek ki tudja, hogy mit rejtenek. És szerszámaink.

Itt pedig álljunk meg egy szóra. Mert a szárszámok rendszerezéséhez következik néhány szuper tipp. (A képek forrás a fotókra kattintva elérhető.)

garage organization - pegboard wall - panels about $16 each at lowe's for 4x8 foot. Ilyen lenne az ideális helyzet, ha lenne egy óriási perforált lemezzel borított falunk, melyet fabrikáláshoz szükséges kellékeinkkel vonhatnánk be.

 

Fanniék is zseniális módon megoldották a szerszámok tárolását. Kiszuperált festékes vödröktől kezdve a kilyuggatott polcon keresztül  az ikeás késtartóig minden jól megszerkesztett. A kedvencem a kalapácstartó.  🙂  (Tudom, az csak a véletlen műve! :))

For the work bench in GarageValaki még a ragasztószalagok tárolására is gondol.

 

Screw Organizing!A polc aljára felfúrjuk a kupakot, és ha az adott méretű csavarra van szükségünk, akkor már vihetjük is dobozostól a szerelés helyszínére.

Cut PVC into short pieces and mount  on pegboard I have seen wider versions of this for a coatrack. That way you could put your phone, keys and wallet in the tube and hang your coat over it.PVC csöveket többféle módon lehet hasznosítani. Például így, …

Tool Station - need to place tools at an angle so will stay in --- what about other tools … vagy így,

Organizing with PVC pipe

… vagy átlyukasztott formában csavarhúzók tárolására.

A felcímkézett konzervdobozok is remek szerszámtartók lehetnek.

 

@ Dustin Larson...Store tools in the garage -- glue a 1 and 1/2" piece of rigid foam insulation to a piece of plywood (use foam compatible adhesive).  Punch in holes at a slight angle.... I would cover the foam with fabric or something Vastagabb hungarocell tábla is jó szolgálatot tehet ezen a téren.

 

A körfűrészlapokat pedig mi másban is tárolhatnánk, mint félbevágott műanyag tányérokban.

Tool SlidesMost pedig következzék pár lenyűgöző tipp helyszűke esetére. Mert ebben  az esetben is lehet rendszert vinni a szerszámaink életébe. Például úgy, hogy nem falon kapnak helyet, hanem kihúzható formában az asztal alatt, ….

… vagy a polc alatt muffin sütőben, …

Flip-through tool storage…vagy egy “könyvben”.

Ui.: Teljesen felvillanyoztak ezek az ötletek! Alakul a kamránk! 🙂

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!