Kucorgó ÖKORGANIZÁCIÓ

Mi van a mosogató alatt?

Hogy kinek mi lapul a mosogatója alatt? Nálunk a már bemutatott fiókból gyártott kihúzható szemetes. Lehet, hogy egy kicsit már sok az ömlengésből, amit ez a szerkezet váltott ki belőlem, de egyszerűen szuper használni! De tényleg :)!
Most pedig lássuk, hogy mások mit rejtegetnek ott!

Base Top Mount Wastebasket - Double
forrás
Persze többségében másoknál is a szemetesnek ad otthont a mosogató alatti szekrény. Itt szintén egy kihúzható változatot figyelhetünk meg. Rögtön két példány tárul a szemünk elé, hogy a szelektív hulladék gyűjtésének problémáját megoldjuk.
recycling
forrás
Ha olcsóbb szelektív hulladék-gyűjtési megoldáson törjük a fejünket, akkor ez kiváló ötletnek tűnik. Egy vödör négy részre osztva. Az tény, hogy helyben nem bővelkedik, és az is biztos, hogy nem fogjuk hónapokig gyűjtögetni a flakonokat, amíg azok méltó helyükre nem kerülnek.
Tilting drawers, door racks, and stacking shelves can help maximize storage under the sink.
forrás
Itt a szemetes mellett jutott még egy “pár” dolognak hely. Ezt nevezem maximális helykihasználásnak! Forgótálcás megoldás a tisztítószereknek, amelyeknek pedig ott nem jutott hely, azok az ajtón pihenhetik ki fáradalmaikat. Akiknek esetleg elkerülte volna a figyelmét: a mosogató alatt közvetlenül van egy aprócska hely a szivacsok számára. Most már csak egy kérdésem lenne: Ki az, aki ennyi tisztítószert tart az otthonában?!
Pinned Image
forrás
U alakú fiók, amely körbeöleli a mosogatót, és békés szimbiózisban él együtt a tisztítószerekkel.
How to Build Kitchen Sink Storage Trays
forrás
Ha már a fiókos megoldásoknál tartunk. Kis fiók, nagy fiók és mindez elrejtve az ajtók mögött!
P9100005
forrás
A tulajdonosnak elege lett abból, hogy soha semmit nem talál meg. Épp ezért épített MDF lapokból ragasztó és szögek segítségével egy komplett kis tárolórendszert a mosogató alá!
forrás
Ez a zsebes tároló egy olcsóbb megoldás, és lehet, hogy nálam is majd visszaköszön!
cleaning-rod-md107966.jpg
Ha szeretjük a spray dobozos tisztítószereket, akkor egy kifeszített függönyrúdon megoldható a tárolásuk. Nekem nincs sok: van egy saját kotyvasztású általános fertőtlenítő spray, amiről már írtam korábban (A kukabúvár szemetesének tisztán tartása) és egy ecetes elegy, ha támadna Penészné asszonyság.
Undersink Know-How
forrás
A függöny felgördül, az előadás kezdődik. Szereplőink papírtörlők, műanyag fiókos tároló, és egy apróbb irattartó szekrény. Minden szereplő kap egy számot, majd egy külön papíron megtekinthetjük, hogy melyikük mit tartalmaz. A forrás szerint ez a számozós megoldás azért jó ötlet, mert változtatás esetén csak a  listát kell újraírni, és nem a fiókon található címkét. Hát én speciel nem változatom a dolgok helyét túl gyakran…
Pots, pans, and a mixer under sink
forrás
Volt eddig szemetes, tisztítószerek, titokzatos dolgokat tartalmazó fiókos megoldás, most pedig következzenek a lábasok, vágódeszkák, fedők, robotgépek. Itt szerintem egy akkora mosogatóval állunk szemben, hogy alatta elfér az összes konyhafelszerelési cikkünk.
Kitchen Cabinets
forrás
Most pedig jöjjön a ráadás! Szekrény cicabejáróval. Figyelem! Macskánkat nehogy túltápláljuk, mert akkor problémába ütközhetünk elhelyezését illetően 🙂

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. KisCsetresz says:

    Nálam az egyik oldalon egy 15l-es bojler, a másik oldalon egy tök szuper piknik kosár, tele üvegekkel, amik lekvárra várnak. :o)


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!